telefon 35 37 02 22

nørrebrogade 52 2.tv.

Praksisinformation

Praksis er en kompagniskabspraksis bestående af to kvindelige læger, Astrid Bøgh og Mette Enggård Falkensteen.

Klinikken er blevet akkrediteret i februar 2017, og lever dermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. 

Klinikken er lukket for tilgang af nye patienter.

Klinikkens faste personale

Periodevis tilknyttet personale

 

Uddannelseslæge Michael Eiersø Rosbach

Født 1990
Uddannet læge fra Københavns Universitet 2016.
Michael er under videreuddannelse til at blive praktiserende læge. Efter at have været fast i klinikken 1 år skal han de næste 2 år være ansat på forskellige hospitalsafdelinger, hvor han en dag månedligt vil være her i klinikken, før han vender tilbage et halvt år i 2022/23.

 

Uddannelseslæge Line Dam Heftdal

Født 1990
Uddannet læge fra Århus Universitet 2019.
Line skal være i klinikken som led i sin KBU uddannelse (turnus). Hun skal være her i 6 måneder fra april 2020-september 2020 og vil arbejde selvstændigt med supervision fra klinikkens andre læger. Line har erfaring fra andre specialer og vi glæder os til samarbejdet.

 

Lægestuderende

Vi har ansat et hold af lægestuderende.  Du vil møde dem både i sekretariatet og i forbindelse med sygeplejefaglige opgaver. Tag godt imod dem!

 

 

 

Dette website bruger cookies alene til at huske dine indstillinger, for at give dig en bedre oplevelse. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.