telefon 35 37 02 22

nørrebrogade 52 2.tv.

CORONAVIRUS

Opdateret 17/9-2020

Grundet den aktuelle situation med Covid-19 har vi været nødt til at foretage visse ændringer i klinikken. Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.  Der er derfor en del ændrede procedurer for at passe på os allesammen:

Den åbne blodprøvekonsultation vil fortsat være lukket

Det er nu igen muligt at bestille tider online. Det er dog vigtigt, at man ikke bestiller tid såfremt man har symptomer på covid-19, og at man husker at afbestille sin tid såfremt man får symptomer

En del af konsultationerne vil foregå som video - eller telefonkonsultationer. Enkelte af de planlagte fremmødekonsultationer vil blive omlagt til disse- du vil i givet fald få besked direkte.

VI ANBEFALER AT MAN BÆRER MASKE NÅR MAN SIDDER I VENTEVÆRELSET og at man kommer umiddelbart til tiden, så der ikke sidder for mange i venteværelset ad gangen.

Børn må kun ledsages af én forælder og gravide skal fortrinsvis møde op alene.

Vi anbefaler at du downloader appen "MIN LÆGE" som giver mulighed for videokonsultation.

Klinikken holder i øvrigt åbent som vanligt og kan kontaktes både telefonisk og online via linket til LÆGEVEJEN herunder.

 Link til Lægevejen

Har du akut brug for lægehjælp skal du fortsat ringe mellem 8-9 om morgenen. Du skal kun møde op i klinikken hvis du har en forudgående aftale om dette.

Har du generelle spørgsmål vedrørende Corona, kan du holde dig orienteret på www.coronasmitte.dk

Dette website bruger cookies alene til at huske dine indstillinger, for at give dig en bedre oplevelse. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.