telefon 35 37 02 22

nørrebrogade 52 2.tv.

LAEGE JL 2437

Attester og lægeerklæringer

Lægeattester er juridiske dokumenter. De skrives på baggrund af en individuel, lægefaglig vurdering. Lægen er forpligtet til at udfærdige attesten med omhu, og er under strafferetsligt ansvar, i lighed med et vidne i retten.

Lægeattester er ikke omfattet af sygesikringen- og det er derfor patienten selv (alternativt arbejdsgiveren eller kommunen), der skal betale for attesten.

Attesten betales kontant eller ved mobilepay.

LAEGE JL 2512

Lægeattester er pålagt 25% moms.

Da forskellige attester kræver forskelligt tidsforbrug, anbefaler vi, at tidsbestillingen foregår via vores sygeplejersker, som også kan oplyse nærmere om pris.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe visse attester.

Attestpriser varierer fra lægeklinik til lægeklinik.  Dette skyldes, at det ikke er lovligt, at aftale priser lægerne indbyrdes.

OBS! Hvis du bruger briller/kontaktlinser, skal du huske at medbringe dem, og for linsernes vedkommende skal du have mulighed for at kunne tage dem ud. Der skal laves synstjek både med og uden “korrektion”.

Husk også at medbringe pasfoto.

Såfremt du har brug for lægeerklæring i forbindelse med sygdom er det meget vigtigt at du kontakter os samme dag du bliver syg, for at vi kan dokumentere din sygdom.

Når kommunen anmoder om en lægeerklæring med fremmøde får du besked om dette direkte fra kommunen. Du bedes bestille tid så snart du modtager beskeden da fristen ofte er meget kort.

Dette website bruger cookies alene til at huske dine indstillinger, for at give dig en bedre oplevelse. Denne information deles ikke med tredjepart. Ved fortsat brug af hjemmesiden godkender du vores cookiepolitik.